home Menu close
menu MENU

Ammeindlæg i uldfleece14cm

SKU: 9017
Ammeindlæg i to lags blød og lun uldfleece. 100 % ubehandlet uld. 14 cm i diameter.
80,00 kr

Availability: På lager

Sjekk lagerstatus i våre butikker
Beskrivelse

Detaljer

Bløde og gode ammeindlæg af dobbelt lag børstet uld. Klip et lille hul i den ene side og læg et stykke bomuld ind for at beskytte bedre mod lækage. Giver god lun varme, som er vigtig for at undgå brystbetændelse.

Ammeindlæg i ubehandlet uld forhindrer lækage og holder brystet varmt, for at undgå brystbetændelse. Fordi indlæggene er luftige, undgår man ømhed og at blive klam. Indeholder uldfedt (lanolin) som nedbryder bakterier og bevirker at indlæggene kun behøver at blive vasket hvis de lugter eller bliver stive af mælk. Håndvask 30ºC med uldvaskemiddel. Ammeindlæggene er utrolig enkle at anvende, de tørrer hurtigt og er hurtigt klar til brug igen. Tåler kogning (i gryde uden bevægelse). Du har kun brug for 2 par – et i brug og et til tørre. Billigt og miljøvenligt. Lækker du meget, kan du lægge et stykke bomuld ind indeni.
Miljøgodkendelse
IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum af det som kræves for økologiske tekstiler, og har herudover sin egen standard som der certificeres efter. Denne hedder IVN BEST.

BEST kræver at 100% af fibrene i et stykke stof eller tøj skal være af naturlige fibre, og at 100% af disse skal være af kbA-/kbT-kvalitet (kbA = certificeret økologisk produktion (bomuld). kbT = certificeret økologisk dyrehold (uld).)

Syntetiske fibre må kun anvendes i op til 5% gældende for tilbehør (som knapper/lynlåse mm., eller som elastik i rib eller blonder).

Læs mere om Nøstebarn og miljømærkning.
Størrelsesguide
14 cm i diameter.
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse (Har du spørgsmål? Send os en e-mail på post@nostebarn.no)

Du omtaler: Ammeindlæg i uldfleece14cm

Customers who considered this also considered: