home Menu close
menu MENU

Sparkebukser med fod i uldfrottè

SKU: 4144BG27
Sparkebukser i blød elastisk uldfrotte med fod. 100% økologisk, ubehandlet merinould.
0,00 kr

Availability: Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer

Vores sparkebukser er bløde og elastiske og giver god plads til blenumsen. Ingenting strammer rundt om maven. Børn er ikke små voksne, de skal have tøj til å bevæge sig i.
Miljøgodkendelse
IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum af det som kræves for økologiske tekstiler, og har herudover sin egen standard som der certificeres efter. Denne hedder IVN BEST.

BEST kræver at 100% af fibrene i et stykke stof eller tøj skal være af naturlige fibre, og at 100% af disse skal være af kbA-/kbT-kvalitet (kbA = certificeret økologisk produktion (bomuld). kbT = certificeret økologisk dyrehold (uld).)

Syntetiske fibre må kun anvendes i op til 5% gældende for tilbehør (som knapper/lynlåse mm., eller som elastik i rib eller blonder).

Læs mere om Nøstebarn og miljømærkning.
Vask og pleje
Da vores uld ikke er kemisk præpareret til maskinvask, er den ikke godkendt til vask i maskine, men et godt uldprogram fungerer lige så godt som håndvask. (Uldprogrammer kan variere fra maskine til maskine).

MASKINVASK ved godt uldprogram:
Uldprogram (Vigtigt!) maks. 30 °C med uldsæbe.

HÅNDVASK af uld:
  • Stoffet håndvaskes ved 30 °C med uldvaskemiddel uden parfume. Vandet skal føles køligt mod huden, håndlunkent vand er for varmt.
  • Klem tøjet forsigtigt (uld skal ikke ligge i blød).
  • Skyl tøjet, til vandet er klart (30 °C).
  • Du kan få tøjet til at tørre hurtigere ved at rulle det ind i et håndklæde og trykke vandet ud eller centrifugere det.
  • Rul ikke uldfleecestof. Så bliver det let fladt og lidt fastere.

Vi anbefaler brug af naturlig uldsæbe for at undgå syntetiske tilsætninger til ubehandlet uld.

Se flere oplysninger om vask af uld her.
Størrelsesguide
Str. 56 (0-2 mnd), 62 (0-3 mnd) og 68 (0-6 mnd) i alle farver og str. 74 (2-9 mnd) og 80 (6-12 mnd) kun i natur. Vi anbefaler at købe sparkebuksen 6-10 cm større end barnet, så de har noget at vokse i. Til nyfødt anbefales str 56 hvis den skal bruges fra starten og den vil da passe i størrelsen i 2-3mnd. Alderen i parentes viser brugsområdet til størrelsen, dvs lidt stor i starten og lille mod slutningen. Er barnet stort eller lile for alderen må man finde rigtig størrelsesalder i tabellen under og dermed korrigere størrelsen op eller ned. %storrelsestabell%
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse (Har du spørgsmål? Send os en e-mail på post@nostebarn.no)

Du omtaler: Sparkebukser med fod i uldfrottè