Nyhedsbrev

Tilmeld dig Nøstebarns nyhedsbrev og vær blandt de første som får nyheder fra os! Vi vægter persondatabeskyttelse meget højt og ønsker, at du skal føle dig tryg ved, at dine personlige oplysninger bliver opbevaret sikkert og forsvarligt. Læs vores vilkår for tilmelding:

VILKÅR FOR TILMELDING TIL NYHEDSBREVE FRA NØSTEBARN A/S

Det er gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet fra Nøstebarn A/S og tilmeldingen er ikke bindende. Det er muligt at opsige abonnementet når som helst. Ved at acceptere følgende vilkår, giver du samtidig dit samtykke til, at Nøstebarn A/S kan sende dig reklamer og markedsføring via e-mail om:
- Tøj, garn og andre produkter som sælges af Nøstebarn A/S
- Information om Nøstebarn A/S, ideer til påklædning, specielle tilbud, salg, konkurrencer, arrangementer og andre markedsføringstiltag.

Ved at udfylde tilmeldingsskemaet, giver du samtykke til at Nøstebarn A/S, Postboks 320 Nesttun, 5853 Bergen, indsamler, registrerer og opbevarer de personlige oplysninger du har oplyst, for at kunne sende nyhedsbreve til dig. Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke ved at sende Nøstebarn A/S en e-mail til post@nostebarn.dk, på telefonnummer +47 55 11 32 30 (kl. 9-16 man-fre), ved at benytte skemaet herunder eller ved at vælge ”afmeld” øverst i alle nyhedsbrevsudsendelser. Hvis du vælger at afmelde nyhedsbrevet, registreres dette sammen med dine andre informationer, så du ikke længere modtager nyhedsbreve fra os. Du kan desuden når som helst bede om at få indsigt i, hvilken information Nøstebarn A/S har gemt om dig, så det kan blive rettet, slettet eller blokeret for yderligere udsendelser.

Den information, vi har om dig, er fortrolig. Nøstebarn A/S vil ikke dele, sælge eller på anden måde stille denne information til rådighed for tredjepart eller andre firmaer, uden dit samtykke eller med mindre dette er retslig påkrævet eller nødvendigt for at levere en vare eller ydelse du har købt eller bedt om.

Vaske og lappekeyboard_arrow_down
Nøstebarn og miljøetkeyboard_arrow_down

© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.