Om Nøstebarn

Nøstebarn skaber og sælger tøj i ubehandlet uld og uld/silkeblanding. Vi har også garn med strikopskrifter, stofbleløsninger og soveskind. Den ubehandlede uld gør, at den er fri for al den kemiske behandling, uld normalt udsættes for. Vores uld er helt ubehandlet eller kun farvet, og kun med trygge farver. Hovedmålgruppen er vores børn. For dem er det ekstra vigtigt, at tøjet er fremstillet i trygge materialer, og at de giver plads til aktiviteter.

Ubehandlet uld er ideelt til børnetøj, fordi det er blødt og elastisk og samtidig regulerer varmen, så barnet ikke bliver klamt. Det gør ofte tøjet i ubehandlet uld til yndlingstøjet – det tøj der bruges hele tiden.

Voksne har også opdaget, hvor godt tøj af ubehandlet uld og uld/silke er. Derfor har vi også udvidet med tøj til damer og herrer.

Nøstebarn har solgt stofbleer og ubehandlet uld siden 1983. Min far, der startede firmaet sammen med min mor, var tekstilingeniør og havde uld som speciale. De startede med garn og stofbleer og senere med færdigt tøj. Jeg overtog firmaet i 1995, og i 2001 blev Nøstebarn AS stiftet. Efterhånden som efterspørgslen er steget, har vi øget vores produktudvalg – hele tiden i tråd med vores principper om tøj, som små og store har det godt i, og som opfylder vores strenge krav til etisk og miljøvenlig produktion. Vi har nu butikker i Oslo, Trondheim, Sandvika og Stavanger. Tæt kundekontakt gør, at vi får tilbagemeldinger og idéer fra vores kunder, så vi hele tiden kan udvikle vores produkter til det bedste for dem, der skal bruge dem.

Jannecke Riisøen, daglig leder.

Vaske og lappekeyboard_arrow_down
Nøstebarn og miljøetkeyboard_arrow_down

© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.