Sociale Medier

Der er i skrivende stund over 50.000, der følger os på vores Facebook-side. Her lægger vi billeder ud, når vi får nye farver eller modeller, vi besvarer spørgsmål fra jer, der følger os, og vi udsender en lille påmindelse, hver gang der bliver skrevet et nyt indlæg på vores blok. Det er også et af de første steder, vi giver besked om, at vi har udsalg eller tilbud, eller når vi får noget helt nyt ind i vores butikker. Vi synes, det er rigtig sjovt, når vores følgere deler billeder på vores væg f.eks. af tøj, de selv har strikket.

Gå til Nøstebarns Facebook-side

På vores blog lader vi kreativiteten råde, og vi lægger tips, inspiration og opskrifter ud på alt fra strikkede puder, forskellige måder at farve uld på, påklædningsguider, genbrugsidéer og meget andet sjov. De kreative medarbejdere i Nøstebarnbutikkerne er altid i gang med noget spændende, og de vil gerne fortælle om deres projekter på bloggen. En gang imellem arrangerer vi konkurrencer med flotte præmier, og det sker også, at vi giver jer et indblik i, hvordan vi arbejder "bag kulisserne" hos Nøstebarn.

Følg os på Instagram, hvor vi hedder @nostebarn, og tag Nøstebarn-relaterede billeder, du selv lægger ud med #nøstebarn. Her lægger vi snapshots ud fra vores butikker, med vinduesudstillinger, tøj vi har strikket, arrangementer vi deltager i og meget andet sjov.

Her kan du se vores Instagram-billeder på nettet

Vaske og lappekeyboard_arrow_down
Nøstebarn og miljøetkeyboard_arrow_down

© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.