home Menu close
menu MENU

Favoritter på udsalg

Nu er udsalget godt i gang og der er igen fyldt op af en del udsalgsvarer. Her har vi fundet nogle herlige favoritter..

Gavetips!

Kender du nogen som snart har fødselsdag? Eller venter du måske en lille? Vi har gode gaver som varmer! Se vores gavetips her!

Mærk forskellen!

Sommerstemning

Sol, varme og skønne sommerdage er lige om hjørnet! Den nordiske sommer er helt unik og vores forårs- og sommertøj er produceret med henblik på de nordiske forhold. Den naturlige, ubehandlede merinould er temperaturregulerende og tøjet virker derfor svalende i varmen og lun på en kølig sommeraften.

Tøj helt uden fluor og mikroplastfibre

Hos Nøstebarn har vi altid vægtet omtanke for mennesker, dyr og miljø højest. Derfor er vi utroligt glade for at se de øgede tiltag for at bekæmpe udslip af mikroplast.

Nyheder - forår/sommer 2018

Her er forårets nyheder! Maritime striber og fine detaljer i behagelig uld og silke som er lunt på kolde dage og køler når det er varmt - så dette forårstøj behøver du ikke vente med at tage i brug!

Nyt strikkehæfte - Nøstestrikk!

I år har vi sluppet nostalgien løs og gjort nogle skønne fund i gemmerne, som har givet inspiration til nogle af opskrifterne i vores nye hæfte. Vi har brugt mange elementer som flæser, hulstrik og lidt mønsterstrik og vi har denne gang fokuseret på de små. Hæftet er på norsk.

Idéer til fødselsdagsgaver!

Den allerførste fødselsdag er helt speciel og bør fejres med kager, sang og gaver! Tøj, sko og legetøj i trygge og miljøvenlige naturmaterialer er fantastiske fødselsdagsgaver som helt sikkert bliver værdsat.

Sådan klæder du dit barn på om vinteren - påklædningsguide

Mange spørger os til råds om vinterpåklædning. Det er svært at komme med et svar som passer til alle, for børn er forskellige, når det kommer til aktivitetsniveau og nogen børn er bare varmere end andre. Alligevel håber vi, at disse tommelfingerregler er brugbare.

Nytårsforsæt for et mere miljøvenligt 2019

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3