På lager
Varekode
4144-16

Sparkebukse i ullfrotte, med fot - Karamell

Fra 356 kr
Sparkebukse med fot i myk, elastisk ullfrotté.
100% økologisk, ubehandlet merinoull.
Klikk og hent er ikke tilgjengelig akkurat nå.
  • check Miljøgodkendt: GOTS
  • check Køb nu, betal senere

Bodyer selges separat.
Buksen har trykknapper på skuldrene og brodert sau på brystet. Våre sparkebukser er myke og elastiske og gir god plass til bleiestumpen. Ingen ting strammer rundt magen. Barn er ikke små voksne, de skal ha klær til å bevege seg i.

IVN BEST
IVN anser GOTS-standarden som et minimum af det som kræves for økologiske tekstiler, og har herudover sin egen standard som der certificeres efter. Denne hedder IVN BEST.

BEST kræver at 100% af fibrene i et stykke stof eller tøj skal være af naturlige fibre, og at 100% af disse skal være af kbA-/kbT-kvalitet (kbA = certificeret økologisk produktion (bomuld). kbT = certificeret økologisk dyrehold (uld).)

Syntetiske fibre må kun anvendes i op til 5% gældende for tilbehør (som knapper/lynlåse mm., eller som elastik i rib eller blonder).

Læs mere om Nøstebarn og miljømærkning.
Da vores uld ikke er kemisk præpareret til maskinvask, er den ikke godkendt til vask i maskine, men et godt uldprogram fungerer lige så godt som håndvask. (Uldprogrammer kan variere fra maskine til maskine).

MASKINVASK ved godt uldprogram:
Uldprogram (Vigtigt!) maks. 30 °C med uldsæbe.

HÅNDVASK af uld:
  • Stoffet håndvaskes ved 30 °C med uldvaskemiddel uden parfume. Vandet skal føles køligt mod huden, håndlunkent vand er for varmt.
  • Klem tøjet forsigtigt (uld skal ikke ligge i blød).
  • Skyl tøjet, til vandet er klart (30 °C).
  • Du kan få tøjet til at tørre hurtigere ved at rulle det ind i et håndklæde og trykke vandet ud eller centrifugere det.
  • Rul ikke uldfleecestof. Så bliver det let fladt og lidt fastere.

Vi anbefaler brug af naturlig uldsæbe for at undgå syntetiske tilsætninger til ubehandlet uld.

Se flere oplysninger om vask af uld her.
Finnes i str
  • 56 (0-2 mnd)
  • 62 (1-3 mnd)
  • 68 (2-6 mnd)


Vi anbefaler å kjøpe sparkebuksen 6-10 cm større enn barnet, slik at de har noe å vokse i.

Alderen i parentes viser bruksområdet til størrelsen, dvs litt stor i starten og knapp på slutten. Er barnet stort eller lite for alderen kan du finne riktig størrelse ved å finne barnets lengde (cm) i vår størrelsesguide.
Sparkebukse i ullfrotte, med fot - Karamell Sparkebukse i ullfrotte, med fot - Karamell Sparkebukse i ullfrotte, med fot - Karamell
Sparkebukse i ullfrotte, med fot - Karamell
Din bedømmelse
© 2019 Nøstebarn. All rights reserved.